Nová nebankovní půjčka – peníze ihned bez ručitele

Nová nebankovní půjčka - peníze ihned bez ručitele

Jedna z nejnovějších půjček, které jsou aktuálně k dispozici na českém internetu, je nebankovní půjčka Tetička. Jedná se o krátkodobý nebankovní úvěr. Jako takový je určen především pro ty, kdo potřebují menší finanční obnos, spíše na kratší dobu.

Peníze si zde můžete půjčit poměrně snadno. Vše potřebné se dá totiž vyřídit jen přes internet nebo po telefonu. Vyřízení, schválení a vyplacení půjčky je opravdu rychlé. Peníze můžete mít na účtu v bance již do 10 minut.

Co nabízí tato nová nebankovní půjčka?

  • Rychlá půjčka od 1000 Kč do 8000 Kč
  • Peníze vracíte za 5 až 30 dní (s možností prodloužení)
  • Vše vyřídíte online, přes internet
  • Peníze do 10 minut
  • Vyřízení úvěru je bez ručitele a bez zástavy
  • Neplatíte žádné poplatky předem

Pro koho je určena nová nebankovní půjčka Tetička?

Půjčka Tetička se může hodit, pokud nemáte možnost půjčit si peníze od banky, nebo jiným běžným způsobem. Je to spíše nouzové řešení ve chvíli, kdy není žádná jiná možnost. K tomu, abyste si takto půjčovali peníze třeba na dovolenou, nákup mobilního telefonu nebo jiné podobné výdaje, které nejsou nezbytné, se tato půjčka opravdu nehodí.

Podobně, jako i jiné krátkodobé nebankovní půjčky, i zde platíte za půjčení peněz poměrně vysoký poplatek. Pokud si půjčíte 5000 Kč na 30 dní, budete vracet celkem 6640 Kč, tedy o 1650 Kč více. Pokud se rozhodnete pro maximální půjčku 8000 Kč, pak vracíte 11040 Kč, tedy o 3040 Kč více. A to opravdu není levná půjčka

Peníze ihned i pro důchodce nebo pro ženy na mateřské

Na rozdíl od jiných finančních úvěru, peníze si zde může půjčit skoro každý, kdo splní základní podmínky:

  • Minimální věk 18 rok, být občanem ČR
  • Bankovní účet a platný občanský průkaz
  • Mobilní telefon a emailová adresa

Kromě toho je po zájemcích o peníze požadováno, aby měli nějaký pravidelný příjem. Může to ale být třeba jen mateřská nebo rodičovská, Půjčka je tak vhodná i pro ženy v domácnosti, které obvykle mívají se získáním úvěrů větší obtíže. Půjčka je k dispozici i pro důchodce, pro OSVČ nebo i pro zaměstnance. Nabídka ale není vhodná pro nezaměstnané, pro studenty, nebo pro ty, kdo jsou zcela bez příjmu.

Nová nebankovní půjčka – peníze ještě dnes

O peníze si můžete požádat prostřednictvím online žádosti: Online žádost o půjčku Tetička

Po vyplnění jednoduché žádosti bude provedeno ověření zadaných údajů. Během krátké doby se pak dozvíte, zda vám může být půjčka schválena. Pokud ano, peníze máte na účtu v bance ještě dnes.

Podrobné informace:

Nová nebankovní půjčka – peníze ihned bez ručitele
Nabídka Rychlá, krátkodobá nebankovní půjčka. 8000 Kč bez ručitele ihned na účet v bance.
Popis půjčky Nová nebankovní půjčka Tetička. Tato krátkodobá nebankovní půjčka nabízí úvěr až 8000 Kč na 30 dní. Rychlé vyřízení a peníze máte k dispozici ještě dnes. I pro důchodce nebo pro ženy na mateřské.
Základní parametry
Minimální půjčka 1000 Kč
Maximální půjčka 8000 Kč
Minimální doba půjčky 5 dní
Maximální doba půjčky 30 dní
RPSN půjčky: 4933,41% – 2697281,32%
Příklady a RPSN
Příklad 1: Příklad půjčky: 10 000 Kč na dobu 30 dní, pevná zápůjční úroková sazba je 0 ročně, RPSN je 4 933,41 %. Celková splatná částka je 13 800 Kč. Minimální doba splácení je 5 dnů a maximální doba splácení je 30 dní, s možností odložení splátky. Maximální RPSN je 2697281.32%.
Příklad 2: —-
Podmínky půjčky: Dokládá se kopie OP (občanský průkaz), kterou dokládáte v procesu schvalování žádosti o půjčku. Dále budete potřebovat výpis z bankovního účtu (k ověření finanční situace). Zaměstnanci dokládají dvě poslední výplatní pásky. OSVČ daňové přiznání za poslední uzavřené období. Důchodci důchodový výměr. Ženy na mateřské dokládají doklad o peněžité pomoci v mateřství nebo o rodičovské dovolené.
Poskytovatel úvěru
Fair Credit Czech s.r.o.
IČO IČO 04455835
Adresa Kubánské nám. 1391/11
Praha 10, 100 00
E-mail info@teticka.cz
Telefon 800023055
Více informací www.teticka.cz

Upozornění:Všechny informace týkající se půjčky nebo úvěru na této stránce pochází z veřejně dostupných zdrojů (databáze, www stránky). Údaje jsou průběžně aktualizovány. Provozovatel webu neodpovídá za správnost, úplnost a přesnost těchto údajů. Pro přesné podmínky navštivte webové stránky poskytovatele půjčky nebo úvěru. Na tomto webu také není možné sjednat uvedenou půjčku, jsou zde zveřejněny pouze informativní parametry a informace.

Další finanční nabídky